search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 03:46
MENU CLOSE

Ο Γενηδούνιας εξηγεί από τον Μάρτιο του ’23 τι σημαίνει και γιατί έγινε το μοντάζ – Γι’ αυτό τον έκοψαν από την εξεταστική

25.03.2024 14:30
tempi_2902_1460-820_new

Το περίφημο μοντάζ των συνομιλιών που είχαν οι άνθρωποι του ΟΣΕ το μοιραίο βράδυ του εγκλήματος των Τεμπών, που συγκλονίζει συθέμελα την κοινωνία και το πολιτικό σκηνικό, ήταν πράγματι γνωστό από τις πρώτες μέρες μετά την τραγωδία.

Αυτό άλλωστε ισχυρίζεται και η κυβέρνηση. Σημειώνοντας πως είχε ειπωθεί και σε ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Ουσιαστικά δηλαδή επιβεβαιώνεται πλήρως η έρευνα της εφημερίδας «το ΒΗΜΑ», ότι υπήρξε παρέμβαση στο ηχητικό υλικό και επιπλέον ότι μέρος αυτού του υλικού διέρρευσε πριν δοθεί στην αστυνομία. Απλά η εφημερίδα ανέσυρε εκείνη την υπόθεση και τη φώτισε ακόμα περισσότερο, προκαλώντας και την επιβεβαίωση της αστυνομίας ότι η χρήση του υλικού έγινε από τρίτους, πριν καν τεθεί στη διάθεση των αρμόδιων αρχών.

Το γιατί έγινε αυτή τη διαρροή και τι σημαίνει «κοπτοραπτική» – αγγλιστί, μοντάζ – το εξηγούσε ήδη από τις 9 Μαρτίου του 2023 ο συνδικαλιστής Κώστας Γενηδούνιας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Ίσως έτσι εξηγείται γιατί η κυβερνητική πλειοψηφία στην εξεταστική επιτροπή αρνήθηκε να τον καλέσει ως μάρτυρα. Προφανώς οι γαλάζιοι βουλευτές δεν ήθελαν ούτε να ακουστεί η μαρτυρία, ούτε να κατατεθούν τα στοιχεία, που διέθετε ο κ. Γενηδούνιας. Διότι πιθανόν να αποδυναμώνονταν το αφήγημα περί αποκλειστικά ανθρώπινου λάθους, πάνω στο οποίο στηρίζεται όλη η κυβερνητική επιχειρηματολογία, αλλά και το “πόρισμα” της πλειοψηφίας στην εξεταστική επιτροπή.    

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Κασσελάκης: Παρέλασε στη Θήβα μαζί με 36 νεοσύλλεκτους (Photos – Video)

Συρεγγέλα για Τέμπη: Τα στοιχεία των συνομιλιών έχουν παραδοθεί ακέραια στη δικαιοσύνη (video)

Πλεύση Ελευθερίας: «Ναι» στην πρόταση μομφής προς την κυβέρνηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09